فدراسیون بین المللی انجمن های علمی دانشجویان پزشکی (IFMSA)

فدراسیون بین المللی انجمن های علمی دانشجویان پزشکی (The International Federation of Medical Students’ Associations) یا به اختصار IFMSA، سازمانی غیر دولتی، مستقل و با مدیریت دانشجویان پزشکی است که درست بعد از جنگ جهانی دوم تاسیس شد. در طی بیش از ۷۰ سال، بیش از ۱۳۰ کشور و میلیون ها دانشجو از سرتاسر دنیا به این فدراسیون پیوستند. IFMSA با WHO، UNESCO و چندین انجمن و فدراسیون مستقل دیگر همکاری دارد.
هدف IFMSA اطلاع رسانی و اثربخشی برروی جهان و توانمندسازی اعضای خود در حیطه های مختلف است، تا در آینده پزشکانی دغدغه مندتر و تواناتر به جامعه خود خدمت کنند. در IFMSA، افراد یاد می گیرند که چگونه کار گروهی انجام دهند، چگونه رهبر باشند و چگونه دید وسیع تری نسبت به مسائلی همچون مسائل اخلاقی، اجتماعی، دینی، نژادی، جنسیتی و سیاسی پیدا کنند.
تمرکز اصلی IFMSA، برروی ارتقاء بهداشت باروری و ایدز، آموزش پزشکی، بهداشت عمومی و بیماری ها، حقوق بشر مرتبط با سلامت و تبادل پژوهشی و حرفه‌ای دانشجویان است و هرساله ده ها پروژه، کنفرانس و ورکشاپ در این موارد برگزار می کند.
برای رسیدن به اهداف خود و تبادل راحت تر انجمن های علمی دانشجویان پزشکی ملل، ۵ منطقه در IFMSA تعریف شده است. که شامل: آفریقا، آمریکا، اروپا، آسیا و اقیانوسیه و مدیترانه شرقی است. ایران در منطقه مدیترانه شرقی یا EMR قرار می گیرد. هرکدام این مناطق توسط دبیر منطقه اداره می شوند. که توسط اعضای همان منطقه انتخاب می شود.
در IFMSA، دانشجویان می توانند با افراد دغدغه مند و باتجربیات مختلف آشنا شوند، ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنند و در مسیر این کار، خودشان تجربه کنند، از دیگران یاد بگیرند، انواع مهارت های نرم و سخت را فراگیرند و درنهایت انسان و پزشک بهتری شوند. همچنین، با اجرای ایده های بشردوستانه خصوصا در زمینه سلامت به اطرافیان خود کمک کنند تا سازنده جهانی برابر و زیباتر برای همگان باشند.

لوگو سایت

انجمن علمی دانشجویان پزشکی ایران (ایمسا)

انجمن علمی دانشجویان پزشکی ایران (ایمسا)، مجموعه‌ای با بیش از ۴۰ انجمن دانشگاهی است که با هدف توانمندسازی دانشجویان پزشکی و بهبود سلامت جامعه در سطوح کشوری و بین المللی فعالیت می‌کند.
این انجمن عضو رسمی فدراسیون بین‌المللی دانشجویان پزشکی جهان است و در سال ۱۳۹۷ در کشور به ثبت رسیده‌است.

چشم انداز
ایمسا؛ دانشجویان پزشکی را برای سلامت عمومی متحد کرده و آن ها را با دانش، مهارت و ارزش های لازم توانمند کرده تا نقش های رهبری سلامت را در سطوح مختلف محلی و ملی برعهده بگیرند.

ماموریت
انجمن علمی دانشجویی پزشکی ایران با هدف تسهیل روابط بین دانشجویان پزشکی در کشور جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده و به عنوان نماینده دانشجویان پزشکی ایران، نقطه نظرات علمی و اجتماعی دانشجویان پزشکی کشور را به گوش جامعه و سایر دانشجویان و نهادهای علمی دنیا میرساند.

ماموریت انجمن علمی دانشجویی پزشکی ایران عبارت است از هدایت دانشجویان در ارتقا دانش و عملکرد خود، با استفاده از فرصت های انجمن تا افرادی خود باور، اخلاقی و تأثیرگذار در سطح ملی و جهانی باشند.

کمیته آموزش پزشکی (SCOME)

کمیته آموزش پزشکی یک واحد متعهد در ساختار ایمسا برای تلاش در جهت ایجاد بهترین تجربه آموزشی برای دانشجویان سراسر کشور است. اعضای این کمیته با چشم‌انداز و هدفی در جهت خلق اصلاحات پایدار برای خود و همچنین نسل های آینده‌ی پزشکان و بیماران تلاش می‌کنند.

ماموریت

این امرغیرقابل انکار است که آینده نظام سلامت کشور، کیفیت خدمات درمانی و پاسخ به بحران های اضطراری بهداشت و درمان، رابطه‌ تنگاتنگی با آموزش کنونی دانشجویان این حوزه دارد. با توجه به توسعه سریع علم پزشکی، لزوم ازبین‌بردن تبعیض های حوزه آموزش و با تکیه بر جدیدترین یافته های علوم شناختی، کوریکولوم حال حاضر پزشکی نیازمند تغییرات و سازگاری‌های بسیاری است. در این راستا، در این کمیته تلاش می‌کنیم تا دانش و مهارتی را به دانشجویان انتقال دهیم که توانایی دفاع از حقوق آموزشی خود را کسب کنند و صدایی باشند برای بیان مهم‌ترین مسائل حوزه‌های آموزش و پزشکی.

کمیته تخصصی حقوق پزشک و بیمار (SCORP)

کمیته تخصصی حقوق پزشک و بیمار، دانشجویانی را متحد می کند که برای ایجاد جهانی برابر و صلح آمیز تلاش می کنند و به همبستگی بین المللی، بین فرهنگی و همچنین بین فردی اعتقاد دارند. ما به مسئولیت همگانی جهت مشارکت در ایجاد این جهان اعتقاد داریم، زیرا حقوق افراد تنها زمانی می تواند وجود داشته باشد که برای همه انسان ها اعمال شود.

چشم انداز

اسکورپ چشم اندازی از جهانی صلح آمیز دارد که در آن همه افراد حق دسترسی کامل و برابر به حقوق انسانی خود را دارند، جایی که هیچ کس پشت سر گذاشته نمیشود، جایی که اولویت با افرادیست که بیشترین نیاز را دارند و در آن کل جامعه، از جمله دانشجویان پزشکی و فعالان حوزه سلامت برای حمایت از گروه های آسیب پذیر متحد میشوند. 

ماموریت

ماموریت SCORP توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان پزشکی برای ترویج و حمایت فعالانه از حقوق افراد از طریق ظرفیت سازی و افزایش آگاهی با حمایت از دانشجویان در انجام فعالیت ها و پروژه هایی است که به ایجاد جهانی عادلانه و صلح آمیز کمک می کند.

کمیته دائمی سلامت عمومی (SCOPH)

کمیته دائمی سلامت عمومی (SCOPH) دانشجویان پزشکی را از سراسر جهان گرد هم می آورد تا یاد بگیرند ، مهارت ها را توسعه دهند ، همکاری کنند ، ایده های خود را برای رسیدگی به همه مسائل مربوط به سلامت عمومی ، از جمله مسائل مربوط به سلامت جهانی ، سیاست های بهداشتی ، ارتقای سلامت ، و فعالیتهای آموزشی کشف کنند ، پیگیری کنند و به اشتراک بگذارند . 

به طور کلی ، برنامه ها و حوزه های فعالیت SCOPH به این ۵ دسته تقسیم میشود : 

۱- بیماری های واگیر

۲- سبک زندگی سالم و بیماریهای غیرواگیر

۳- سلامت روان

۴- محیط زیست و سلامتی

۵- سیستم های سلامت

کمیته تخصصی بهداشت باروری و ایدز (SCORA)

کمیته تخصصی بهداشت باروری و ایدز، اجتماعی از دانشجویان پرشور و متعهدی است که در جهت ارتقا سلامت و حقوق باروری و جنسی و ایجاد تغییرات مثبت در جوامع خود تلاش می کنند.

چشم انداز (vision)

جهانی که در آن هر فرد از سلامت و حقوق باروری و جنسی به طور مساوی و بدون انگ و تبعیض بهره مند است.

ماموریت (mission) 

آماده کردن دانشجویان برای حمایت و دفاع از سلامت وحقوق باروری و جنسی در جوامع متناسب با فرهنگ خود. 

این امر از طریق ایجاد مهارت و دانش پیرامون آموزش موضوعات مرتبط با باروری و جنسی، تبادل ایده ها و پروژه ها، همچنین سیاست گذاری و همکاری با نهادهای خارجی به منظور ایجاد تغییر در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی صورت می گیرد.

این قسمت هنوز حاضر نشده!!!
منتظر یک برنامه خفن از سمت ما باشین!😎